>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. М. Гурікова //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2 (32). - С. 139-150.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Гурікова, І. М.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Гурікова, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |