
>
Disperse composition investigation of half-stuff food, prepared with help of vegetables and fruits, as the main component for smoothie [Electronic resource] / N. Pogozhikh, D. Odarchenko, Ye. Sokolova, I. Pavluk //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 2. - С. 68-72. - DOI 10.15673/fst.v11i2.516.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, N.
Odarchenko, Dmytro
Sokolova, Ye.
Pavluk, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, N.
Odarchenko, Dmytro
Sokolova, Ye.
Pavluk, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |