
>
641.5
Т 38
Технология переработки продуктов питания с использованием модификаторов [Текст] : монография / Ф. В. Перцевый, Ю. А. Савгира, А. Л. Фощан, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваpов, И. С. Гулый, Л. Н. Тищенко, Б. Ч. Гарнцарек, В. В. Полевич ; под ред. Ф. В. Перцевый. - Харьков : ХГУПТ, 1998. - 176 с. - ISBN 5-7763-8306-4 : 5.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Изложены новые технологические процессы производства кондитерских взбивных и желейных изделий на основе использования натрий-карбоксиметилцеллюлозы и других модифицирующих добавок. Приведены результаты научных исследований и теоретических обоснований влияния этих добавок на физико-химические и технологические параметры пищевых систем, полуфабрикатов и готовых изделий. Книга может быть полезной научным работникам, аспирантам, студентам, обучающимся по специальностям технологии продовольственных продуктов, а также для практических работников массового питания и кондитерской промышленности.
Викладено нові технологічні процеси виробництва кондитерських взбивних і желейних виробів на основі використання натрій-карбоксиметилцелюлози та інших модифікуючих добавок. Наведено результати наукових досліджень і теоретичних обгрунтувань впливу цих добавок на фізико-хімічні та технологічні параметри харчових систем, напівфабрикатів і готових виробів. Книга може бути корисною науковцям, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями технології продовольчих продуктів, а також для практичних працівників масового харчування та кондитерської промисловості.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Савгира, Ю. А.
Фощан, А. Л.
Гринченко, О. А.
Пивоваpов, П. П.
Гулый, И. С.
Тищенко, Леонид Николаевич (26.04)
Гарнцарек, Б. Ч.
Полевич, Виталий Вадимович (26.10)
Перцевый, Федор Всеволодович (26.01)\под ред.\
Т 38
УДК | |
641.5 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Изложены новые технологические процессы производства кондитерских взбивных и желейных изделий на основе использования натрий-карбоксиметилцеллюлозы и других модифицирующих добавок. Приведены результаты научных исследований и теоретических обоснований влияния этих добавок на физико-химические и технологические параметры пищевых систем, полуфабрикатов и готовых изделий. Книга может быть полезной научным работникам, аспирантам, студентам, обучающимся по специальностям технологии продовольственных продуктов, а также для практических работников массового питания и кондитерской промышленности.
Викладено нові технологічні процеси виробництва кондитерських взбивних і желейних виробів на основі використання натрій-карбоксиметилцелюлози та інших модифікуючих добавок. Наведено результати наукових досліджень і теоретичних обгрунтувань впливу цих добавок на фізико-хімічні та технологічні параметри харчових систем, напівфабрикатів і готових виробів. Книга може бути корисною науковцям, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями технології продовольчих продуктів, а також для практичних працівників масового харчування та кондитерської промисловості.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Савгира, Ю. А.
Фощан, А. Л.
Гринченко, О. А.
Пивоваpов, П. П.
Гулый, И. С.
Тищенко, Леонид Николаевич (26.04)
Гарнцарек, Б. Ч.
Полевич, Виталий Вадимович (26.10)
Перцевый, Федор Всеволодович (26.01)\под ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | гк | 1 | 1 |
2 | чзгк | 1 | 1 |
3 | аpт | 3 | 3 |
4 | оиф | 1 | 1 |
5 | чзэнг | 1 | 1 |
6 | г.к. | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | гк | 323668 |
2 | чзгк | 323462 |
3 | аpт | 323463 345539 345565 |
4 | оиф | 323464 |
5 | чзэнг | 323465 |
6 | г.к. | 348202 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|