
>
Коваленко, В. О.Нові кулінарні вироби з низькосортної яловичини, яка ферментована протеолітичними ферментними [Текст] / В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко //
Коваленко, В. О.
Товарознавство та ринок споживчих товарів у 3-му тисячолітті : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 жовт. 2004 р. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2004.
Додаткові точки доступу:
Горбань, В. Г.
Москаленко, Олена В'ячеславівна
Додаткові точки доступу:
Горбань, В. Г.
Москаленко, Олена В'ячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|