
>
Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту [Текст] / В. М. Михайлов, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, С. М. Лосєва //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 84-85.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |