
>
Використання мікробних полісахаридів у виробництві заварного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Ю. О. Смикалова, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава : ПУСКУ, 2003. - С. 214-217.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Смикалова, Ю. О.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Смикалова, Ю. О.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|