
>
Касабова, Катерина Рубеневна.Реологические и качественные показатели пастилы с добавлением плодово-ягодной пасты [Текст] / К. Р. Касабова, А. Е. Загорулько, А. Н. Загорулько //
Касабова, Катерина Рубеневна.
Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - Могилев : МГУП, 2020. - Т. 1. - С. 214-215.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Загорулько, Андрей Николаевич
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Загорулько, Андрей Николаевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|