>
Пятницький, І. О.Розробка кольорових сирів для оздоровчого харчування з використанням збагачувальних добавок із натуральних прянощів [Текст] / І. О. Пятницький, наук. керівник В. В. Погарська //
Пятницький, І. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 115.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|