>
Реалізація принципів гастрономічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва //
The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Athens, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|