>
Бондаренко, В. Ю.Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації [Текст] / В. Ю. Бондаренко ; наук. керівник І. Г. Абраменко //
Бондаренко, В. Ю.
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація : тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 14 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Абраменко, Іван Григорович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Абраменко, Іван Григорович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |