
>
Бондаренко, В. Ю.Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації [Текст] / В. Ю. Бондаренко ; наук. керівник І. Г. Абраменко //
Бондаренко, В. Ю.
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація : тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 14 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Абраменко, Іван Григорович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Абраменко, Іван Григорович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |