В 53
Аналіз ІЧ-спектрів клейковини та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок / В. О. Зверев, О. М. Шаніна //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 80-89.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміноза (ТГ) як структуроутворювача борошняного тіста для макаронних виробів. Встановлено конфірмаційні перетворення білків в бік упорядкування просторової мережі через утворення білків в бік упорядкування просторової мережі через утворення додаткових водневих зв'язків.
В статье рассмотрены технологические и научные аспекты применения фермента трансглютаминоза (ТГ) как структурообразователя мучного теста для макаронных изделий. Установлено конфирмационные превращения белков в сторону упорядочения пространственной сети через образование белков в сторону упорядочения пространственной сети из-за образования дополнительных водородных связей.
Додаткові точки доступу: