
>
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 100-101.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |