>
Крисько, Ю. А.Інструменти формування маркетингового комплексу підприємств ресторанного бізнесу в умовах цифровізації [Текст] / Ю. А. Крисько ; наук. керівник І. Г. Бубенець //
Крисько, Ю. А.
Економічний простір : збірник наук. пр. - 2025. - Вип. 200. - С. 22-26.
Додаткові точки доступу:
Бубенець, Ірина Георгіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бубенець, Ірина Георгіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|