>
Антонюк, Т. А.Ефективність використання пряно-ароматичних рослинних інгредієнтів у технології напівкопчених ковбас [Текст] / Т. А. Антонюк, В. Г. Прудніков //
Антонюк, Т. А.
Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 95-річчю від дня народж. д-ра с.-г. наук, проф., акад. УААН Г. О. Богданова, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, 6-7 берез. 2025 р. - Київ : НУБіП України, 2025. - С. 44-48.
Додаткові точки доступу:
Прудніков, Василь Григорович
Додаткові точки доступу:
Прудніков, Василь Григорович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|