
>
Бенда, М. Ю.Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / М. Ю. Бенда, Т. В. Трощій, С. Б. Омельченко //
Бенда, М. Ю.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 6.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|