
>
Гапон, Д. С.Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді [Текст] / Д. С. Гапон ; наук. керівник: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь //
Гапон, Д. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 9.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|