
>
664.746
С 21
Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Акутуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец.Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 15 с. : граф., табл. - 5.00 грн.
Ключові слова: сира -- клейковина -- пружність -- розтяжність -- газоутворювальна -- здатність --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, О. А.\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\
ХНТУСГ
С 21
УДК | |
664.746 |
Ключові слова: сира -- клейковина -- пружність -- розтяжність -- газоутворювальна -- здатність --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, О. А.\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|