
>
65.43
С 89
Сумець, Олександр Михайлович (25.06).Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування [Текст] : препринт / О. М. Сумець, А. В. Позігун ; Акад. ВВС МВС Укpаiни. - Х. : Міськдрук, 2012. - 26 с. - Бібліогр.: с. 26. - ISBN 978-617-619-070-7 : 15.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- поточный запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- авс-хуz-аналіз -- авс-хуz-анализ --
Анотація:
У препринті наведена інформація щодо поліпшення стратегії управління запасами для їдальні при ВАТ електротехнічного заводу "Трансзв'язок". Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за економічними спеціальностями, аспірантів, викладачів ВНЗ і керівників підприємств громадського харчування.
Додаткові точки доступу:
Позігун, Альона Валеріївна
Акад. ВВС МВС Укpаiни
С 89
Сумець, Олександр Михайлович (25.06).
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- поточный запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- авс-хуz-аналіз -- авс-хуz-анализ --
Анотація:
У препринті наведена інформація щодо поліпшення стратегії управління запасами для їдальні при ВАТ електротехнічного заводу "Трансзв'язок". Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за економічними спеціальностями, аспірантів, викладачів ВНЗ і керівників підприємств громадського харчування.
Додаткові точки доступу:
Позігун, Альона Валеріївна
Акад. ВВС МВС Укpаiни
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 27 | 27.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|