65.43
С 89
(25.06).
Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування [Текст] : препринт / О. М. Сумець, А. В. Позігун ; Акад. ВВС МВС Укpаiни. - Х. : Міськдрук, . - 26 с. - Бібліогр.: с. 26. - ISBN 978-617-619-070-7 : 15.00 грн.


Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- поточный запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- авс-хуz-аналіз -- авс-хуz-анализ --
Анотація:
У препринті наведена інформація щодо поліпшення стратегії управління запасами для їдальні при ВАТ електротехнічного заводу "Трансзв'язок". Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за економічними спеціальностями, аспірантів, викладачів ВНЗ і керівників підприємств громадського харчування.
Додаткові точки доступу: