
>
Использование электрофизических свойств томатов как сигнатуры в инновационных способах экспертизы пищевых продуктов [Текст] / А. Н. Одарченко, Н. И. Погожих, Д. Н. Одарченко, В. И. Михайлик, Е. В. Сподар //
Новое в технике и технологии пищевых производств : тезисы доп. Междунар. науч.-практ. конф., 12 дек. 2013 г. - Белгород, 2013. - С. 278-283.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрей Николаевич
Погожих, Николай Иванович
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Михайлик, Владимир Иванович
Сподар, Екатерина Викторовна
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрей Николаевич
Погожих, Николай Иванович
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Михайлик, Владимир Иванович
Сподар, Екатерина Викторовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|