
>
Ляшенко, Богдан Віталійович.Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів [Текст] / Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько, С. С. Севрюженко //
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 372-374.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Севрюженко, С. С.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Севрюженко, С. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|