
>
Improvement Of Whipped Flour Semi-Finished Producer Of Technology With The Use Of Gelatin And Transglutaminase Enzyme [Text] : monograph / L. Kondrashina, V. Ladyka, O. Hrynchenko [etc.]. - Kharkiv : [б. в.], 2024. - 255 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Kondrashina, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Додаткові точки доступу:
Kondrashina, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|