>
Improvement of Whipped Flour Semi-Finished Producer of Technology with the use of Gelatin and Transglutaminase Enzyme [Text] : monograph / L. Kondrashina, V. Ladyka, O. Hrynchenko [etc.]. - Kharkiv : [б. в.], 2024. - 255 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Kondrashina, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Додаткові точки доступу:
Kondrashina, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|