
>
Технологія виробництва жареної продукції способом з електроконтактним нагріванням для підприємств харчування готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова //
Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф., 24-25 квіт. 2024 р. - Ужгород : Вид-во УжНУ "Говерла", 2024. - С. 202-206.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|