>
Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. Ю. Барабаш, Л. В. Леухіна, Л. С. Гураль //
Наукові пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2010. - Вип. 38, т. 2. - С. 121-125.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Наконечна, Ю. Г.
Барабаш, А. Ю.
Леухіна, Л. В.
Гураль, Л. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Наконечна, Ю. Г.
Барабаш, А. Ю.
Леухіна, Л. В.
Гураль, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|