
>
Терешкін, Олег Георгійович.Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 159-165.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|