
>
Дейниченко, Григорий Викторович.Плотность и удельная теплоемкость полуфабрикатов высокой степени готовности на основе молочно-белкового сырья [Текст] / Г. В. Дейниченко //
Дейниченко, Григорий Викторович.
Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 599-600.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|