
>
Use of thistle seeds of modified composition in chocolate mass technology [Electronic resource] / S. Stankevych, I. Zabrodina, M. Lutsenko, I. Derevianko, L. Zhukova, O. Filenko, A. Ryabev, M. Tonkoshkur, O. Zolotukhina, N. Ashtaeva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 83-91. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.291042.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Stankevych, Serhii
Zabrodina, Inna
Lutsenko, M.
Derevianko, Iryna
Zhukova, Liubov
Filenko, O.
Ryabev, A.
Tonkoshkur, M.
Zolotukhina, O.
Ashtaeva, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Stankevych, Serhii
Zabrodina, Inna
Lutsenko, M.
Derevianko, Iryna
Zhukova, Liubov
Filenko, O.
Ryabev, A.
Tonkoshkur, M.
Zolotukhina, O.
Ashtaeva, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |