
>
Development of sour-milk healthy beverages with the use of natural herbal nanoadditives with unique characteristics [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, K. Balabai, T. Kravchuk, O. Pogarskiy //
Food Science and Technology. - 2019. - Vol. 13, Issue 4. - P. 127-137. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1566.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Balabai, K.
Kravchuk, T.
Pogarskiy, Oleksiy
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Balabai, K.
Kravchuk, T.
Pogarskiy, Oleksiy
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|