
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «IN FOOD» в технології пудингів круп’яних [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|