
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Исследование цветовых характеристик компонентов борщовой заправки колориметрическим методом после замораживания [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 7-9 верес. 2011 р. - Донецьк-Святогірськ, 2011. - С. 261-263.
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|