
>
Використання керобу в технології бісквітних виробів [Текст] / О. С. Потапова, М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 3.
Додаткові точки доступу:
Потапова, О. С.
Лабазов, М. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Потапова, О. С.
Лабазов, М. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|