>
Використання керобу в технології бісквітних виробів [Текст] / О. С. Потапова, М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. III.
Додаткові точки доступу:
Потапова, О. С.
Лабазов, М. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Потапова, О. С.
Лабазов, М. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|