
>
Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік" [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, О. В. Діденко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 156-163.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|