
>
Бабанов, І. Г.Ресурсоощадна технологія теплового оброблення ковбасних виробів [Текст] / І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, О. І. Бабанова //
Бабанов, І. Г.
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності : матеріали VII Міжнар. спец. наук.-практ. конф., м. Київ, Нац. ун-т харч. технологій, 13 верес. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 52.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанова, О. І.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанова, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|