
>
Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей [Текст] / О. Н. Калугин, И. С. Вовчинский, А. Л. Фощан, С. М. Губский, В. В. Евлаш //
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-101.
Додаткові точки доступу:
Калугин, О. Н.
Вовчинский, И. С.
Фощан, Андрей Леонтьевич
Губский, Сергей Михайлович
Евлаш, Виктория Владленовна
Додаткові точки доступу:
Калугин, О. Н.
Вовчинский, И. С.
Фощан, Андрей Леонтьевич
Губский, Сергей Михайлович
Евлаш, Виктория Владленовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|