
>
Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures [Electronic resource] / O. Cherevko, A. Odarchenko, N. Pogozhikh, D. Odarchenko, E. Sokolova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 5, Issue 11(83). - С. 46-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.81391.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Cherevko, Oleksander
Odarchenko, Andrey
Pogozhikh, N.
Odarchenko, Dmytro
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Cherevko, Oleksander
Odarchenko, Andrey
Pogozhikh, N.
Odarchenko, Dmytro
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |