
>
Технология кулинарной продукции: [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 7 / В. С. Артеменко, О. А. Гринченко, Г. В. Дейниченко, А. А. Дубинина, Н. В. Дуденко, Л. П. Малюк, Л. Ф. Павлоцкая, П. П. Пивоваров, О. В. Самохвалова, Л. А. Скурихина. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Артеменко, Виктор Станиславович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Дейниченко, Григорий Викторович
Дубинина, Антонина Анатольевна
Дуденко, Н. В.
Малюк, Людмила Петровна
Павлоцкая, Л. Ф.
Пивоваров, Павел Петрович
Самохвалова, Ольга Владимировна
Скурихина, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Артеменко, Виктор Станиславович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Дейниченко, Григорий Викторович
Дубинина, Антонина Анатольевна
Дуденко, Н. В.
Малюк, Людмила Петровна
Павлоцкая, Л. Ф.
Пивоваров, Павел Петрович
Самохвалова, Ольга Владимировна
Скурихина, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|