
>
Передумови удосконалення технології кулінарної продукції з овочів [Текст] / А. Бурмакіна, О. Чубар, А. Гавриш ; наук. керівник О. Є. Скирда //
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 15-16 квіт. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 376.
Додаткові точки доступу:
Бурмакіна, А.
Чубар, О.
Гавриш, А.
Скирда, О. Є.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бурмакіна, А.
Чубар, О.
Гавриш, А.
Скирда, О. Є.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|