
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Дослідження якості смаженого продукту на основі грибів [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : М-во освіти і науки України, 2006. - Вип. 28, Т. 2. - С. 325-327.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|