
>
Розробка порошкоподібних рослинних сумішей та інноваційних видів кисломолочного сиру для оздоровчого харчування з їх використанням [Текст] / Д. О. Кравчук, А. М. Шальопа ; наук. керівник: В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 58.
Додаткові точки доступу:
Кравчук, Д. О.
Шальопа, А. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Кравчук, Д. О.
Шальопа, А. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |