
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію та розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінану [Текст] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф., Львів. ін-т економіки і туризму, 10-11 квіт. 2014 р. - Львів : Ліга-Прес, 2014. - С. 112-115..
Додаткові точки доступу:
Маренкова, Т. І.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Маренкова, Т. І.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|