>
Іванов, С. В.Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення [Текст] / С. В. Іванов, Т. М. Рижкова, О. В. Омельченко //
Іванов, С. В.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - № 2. - С. 277-289.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Омельченко, О. В.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Омельченко, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|