
>
Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Деменко, К. В. Кострова, К. В. Чорна, Г. О. Мухіна //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 249.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Деменко, А. О.
Кострова, К. В.
Чорна, К. В.
Мухіна, Г. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Деменко, А. О.
Кострова, К. В.
Чорна, К. В.
Мухіна, Г. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|