
>
Органічні речовини сировини та харчових продуктів (спецкурс) [Електронний ресурс] : метод. вказ. та тест. завдання для самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова. - Харків : [б. в.], 2017. - 66 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Кузнецова, Тетяна Олегівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Кузнецова, Тетяна Олегівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 448 |
2 | Репозітарій |