>
Органічні речовини сировини та харчових продуктів (спецкурс) [Електронний ресурс] : метод. вказ. та тест. завдання для самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова. - Харків : [б. в.], 2017. - 66 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Кузнецова, Тетяна Олегівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Кузнецова, Тетяна Олегівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 1063 |
| 2 | Репозітарій |