>
Samokhvalova, Olga.The use of the wheat germ meal to increase the nutritional value of cupcakes [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk //
Samokhvalova, Olga.
Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1-15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|