
>
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Серік, Максим Леонідович
Котляр, Олег Володимирович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Серік, Максим Леонідович
Котляр, Олег Володимирович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|