>
Кононенко, Тетяна Петрівна.Розробка методичного підходу для оптимізації харчової та біологічної цінності багатокомпонентних фаршевих систем [Текст] / Т. П. Кононенко, А. І. Усіна //
Кононенко, Тетяна Петрівна.
Розвиток наукових досліджень 2005 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Полтав. нац. техн. ун-т ім. Ю. Кондратюка. - Полтава : ПНТУ, 2005.
Додаткові точки доступу:
Усіна, А. І.
Додаткові точки доступу:
Усіна, А. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|