
>
Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения [Текст] : монография / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурский, В. И. Ладыка, О. В. Пасько, Л. З. Шильман, И. В. Симакова, Н. Ф. Перцевой, З. Ч. Ганцарек. - М. : РУСАЙНС, 2020. - 364 с.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Ф. В.
Гурский, Петр Васильевич
Ладыка, В. И.
Пасько, О. В.
Шильман, Л. З.
Симакова, И. В.
Перцевой, Н. Ф.
Ганцарек, З. Ч.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Ф. В.
Гурский, Петр Васильевич
Ладыка, В. И.
Пасько, О. В.
Шильман, Л. З.
Симакова, И. В.
Перцевой, Н. Ф.
Ганцарек, З. Ч.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|