
>
Основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|