
>
Интенсификация внутреннего массопереноса ультразвуком при посоле прудовой рыбы [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, Н. П. Головко, А. В. Гулый, Н. М. Максименко //
Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. ХI Междунар. науч.-техн. конф. - Могилев : УО «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 2017. - С. 245.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадий Михайлович
Червоный, Виталий Николаевич
Головко, Николай Павлович
Гулый, А. В.
Максименко, Н. М.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадий Михайлович
Червоный, Виталий Николаевич
Головко, Николай Павлович
Гулый, А. В.
Максименко, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|