>
Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів [Текст] / Ю. Ю. Агафонова, В. Ю. Прокудіна, К. К. Василець //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 367-375.
Додаткові точки доступу:
Агафонова, Ю. Ю.
Прокудіна, В. Ю.
Василець, Катерина Костянтинівна
Додаткові точки доступу:
Агафонова, Ю. Ю.
Прокудіна, В. Ю.
Василець, Катерина Костянтинівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|