
>
Development of a new method of production of protein vegetable plant nano additives using parothermomechanodestruction processes [Text] / V. Pogarska, R. Pavlyuk, Т. Kotyuk, O Yurieva, N. Maksymova //
Eureka: Life Sciences. - 2020. - № 6. - P. 66-72. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001543.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Kotyuk, Т.
Yurieva, Olga
Maksymova, N.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Kotyuk, Т.
Yurieva, Olga
Maksymova, N.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|